Kompanija “QA Cube" je lider u oblasti grafičkih prikaza za kontrolu kvaliteta softvera. "QA Cube" pomaže kompanijama da ostvare svoju konkurentsku prednost uz pomoć vizuelne analitike za kontrolu kvaliteta softvera i naprednih grafičkih prikaza koji pružaju detaljni pregled svih projekata, integrišući popularne ALM alate i alate za testiranje softvera, uključujući "Tosca Testsuite" kompanije "Tricentis", HP QC Enterprise, JIRA, "Microsoft Excel", " CA Agile Central" i druge.

Menadžeri i njihovi timovi koji razvijaju softver po Agilnoj metodi, na jednostavan način mogu dobiti napredne grafičke rezultate testiranja, koji obuhvataju različite tehnologije, sisteme, procese za ažuriranje statusa, potencijalna uska grla i rane znakove upozorenja za iste.

Kompanija "QA Cube" d.o.o. osnovana je 2015. godine, kao spin-off matične kompanije "Sixsentix" d.o.o., usled ekspanzije "QA Cube" proizvoda za klijente, najvece kompanije iz bankarskog, finansijskog i telekomunikacionog u Švajcarskoj i Austriji. Kompanija danas ima više od 20 zaposlenih, i nastavlja da raste.

Posetite naš štand na dvanaestom sajmu KONTEH i otkrijte zašto naši ljudi vole što su deo CA Cube tima!

Posetite nas na