CCBill je američka kompanija koja od 1998. godine razvija i unapređuje rešenja za sigurno plaćanje preko Interneta. Danas se CCBill koristi na preko 30.000 sajtova i konstantno raste kako u broju korisnika, tako i u funkcionalnostima koje pruža vlasnicima sajtova. Kao jedan od vodećih brendova u industriji, CCBill održava reputaciju pouzdanog i efikasnog sistema za plaćanje kroz konstantne tehničke inovacije i zato sarađuje sa velikim brojem softverskih inženjera u SAD-u i Evropi.

CCBill Srbija posluje od 2014. godine u Novom Sadu, a od 2015. i u Beogradu. Timovi koji ovde rade prepoznatljivi su po izuzetnom talentu u različitim oblastima – od QA i UX inženjera, preko Java/JS developera do sistemskih inženjera i marketinga. Uprkos raznolikosti profesija, svi članovi našeg tima podjednako doprinose razvoju kompanije, a to je jedna od karakteristika koja nas sve povezuje – posvećenost timu u kom svaka ideja zaista vredi.

Novosadska kancelarija nalazi se u Stražilovskoj 2, dok beogradski tim od preko 100 zaposlenih radi iz prostora na Bulevaru Mihajla Pupina 165g.

Posetite nas na